7847.73 Руб.
5898.54 Руб.
6491.73 Руб.
12279.05 Руб.
7644.75 Руб.
7188.73 Руб.
7847.73 Руб.
5872.59 Руб.
14275.51 Руб.
6178.46 Руб.
7188.73 Руб.
7644.75 Руб.
7188.73 Руб.
Очистите счетчики этой универсальной мультиварки. Представьте себе кухонный прибор, который может тушить, готовить на медленном огне, готовить на пару, жарить, запекать, жарить на воздухе, сушить и готовить рис — все в одном.Мультиварка, которая может использоваться в самых разных кулинарных целях и объединяет множество кухонных приборов в одну компактную машину, — мечта каждого повара! Хотя мультиварка не будет делать за вас покупки или измельчать ингредиенты, она упростит процесс приготовления для выполнения различных кулинарных функций. Меньше ручного приготовления и меньше мытья посуды на протяжении всего процесса приготовления — преимущества использования мультиварки. Сэкономленное время означает, что вкусные блюда будут на вашем столе намного быстрее.Благодаря более чем 75 простым рецептам, позволяющим использовать все функции вашей мультиварки, вы будете готовить вкусные, полезные домашние блюда каждый вечер одним нажатием кнопки.Clear the counters for this do-it-all multicooker. Imagine a kitchen appliance that can sauté, slow cook, pressure cook, steam, roast, bake, air fry, dehydrate and cook rice all in one.A multi-cooker appliance that can be used across a broad range of cooking applications, and combines many kitchen appliances into one space-saving machine, is every cook's dream! While a multicooker won't shop for you or chop ingredients, it will streamline the cooking process for a variety of cooking functions. Less hands-on cooking and less washing up throughout the cooking process are the rewards when using a multicooker. All this time saved means you'll be getting delicious meals on the table a lot more quickly.With over 75 easy recipes designed to use all the functions of your multi-cooker, you'll be preparing delicious, healthy, homemade meals every night with just the press of a button.
3350 Руб.
7644.75 Руб.
Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. "Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show
6186 Руб.
© sibhematology.ru 2014-2023. All Rights Reserved